balanscoaching

Je vervult diverse rollen: in je gezin/familie, in je vriendenkring, je relatie, je werk, etc. Laat jij jezelf zien in al die rollen, zoals jij je van binnen voelt? Leef jij naar jouw behoeften en vanuit passie en verlangen? Oftewel heb jij een optimale relatie met jezelf? Als je uit balans bent, zet je jezelf niet neer, zoals je van binnenuit ingegeven wordt. Dit kun je merken in je gemoedstoestand, interactie/relaties met anderen, stresslevel en gezondheid. Voel jij je uit balans, op welk gebied dan ook? Welkom!

 

optimale relatie met jezelf en je omgeving 

Met balans bedoel ik, Jeanette Hultzer, dat ‘het klopt’. Je leeft, zoals je wil leven. Hoe jij je in de buitenwereld manifesteert, is in evenwicht met hoe jij je van binnen voelt en wil zijn. Mijn balanscoaching is gericht op bewustwording. We gaan jouw behoeften, verlangen en passie onderzoeken en meer aandacht geven. Vervolgens ga je leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, zodat je ook waar gaat maken, zoals je wil zijn. Het eindresultaat is, dat je een optimale relatie hebt met jezelf en van daaruit ook met je omgeving in al je relaties en rollen.

 

coachtraject

Het traject begint met een oriënterend gesprek van ongeveer een uur, waaraan geen kosten zijn verbonden. Dit gesprek dient ter kennismaking, waarbij je kunt ervaren of er een ‘klik’ is en of jij je veilig voelt. Samen definiëren we jouw leervraag en bepalen we doelstellingen. Je krijgt ook een advies over het aantal sessies.

De coachsessies duren gemiddeld vijf kwartier en vinden eens in de twee, drie of vier weken plaats in de praktijkruimte van Hultzer Coaching in Delft of Amsterdam. Tussentijds werk je aan huiswerkopdrachten.

Vaste onderdelen van het coachtraject zijn, indien gewenst en op maat:

  •  MBTI persoonlijkheidstest (geeft inzicht in je natuurlijk gedragsvoorkeuren)(hoe laad ik op, hoe neem ik waar, hoe neem ik beslissingen en wat is mijn algehele levenshouding?) en de invloed daarvan op je omgeving/relaties)
  • Biografisch onderzoek (hoe is jouw levensloop van geboorte tot nu verlopen en wat heeft dit jou gekost, gebracht en geleerd)
  • Emotie-onderzoek (heftige emotionele reacties onder de loep)
  • Vitaliteitsonderzoek (waar krijg ik energie van en waar loop ik op leeg?)
  • Waardenonderzoek en -bepaling (wat zijn mijn persoonlijke waarden?)
  • Behoeften-/verlangenverkenning (wat wil ik?)
  • Huiswerkopdrachten, veelal schrijfopdrachten
  • Ontspannings- en visualisatie-oefeningen
  • Evaluatie