stiefouderservice

Ben je vastgelopen in jouw stiefmoederschap, stiefmoeder-/stiefvaderrol en/of stiefgezin? Wil je op individuele basis begeleiding naar balans, samen met je partner of liever in een groep jouw ervaringen delen ter (h)erkenning? Of ben je als professional werkzaam op het gebied van ‘stief’ en wil je collegiaal overleg?

 

Bij Hultzer Coaching kun je terecht voor verschillende vormen van stiefbegeleiding:

 

stiefmoedercoaching

In één-op-één gesprekken gaan we aan de slag met jouw uitdagingen in het stiefmoederschap en werken we naar balans in jouw stiefmoederrol en stiefgezin. Het begint met een oriënterend gesprek, kosteloos. Lees meer…

 

stiefplancoaching

Als gecertificeerd Stiefplancoach (sinds april 2013, 1e lichting) stel ik samen met (stief)ouders een stiefplan op om duidelijkheid en rust te creëren in het nieuwe gezin. Het Stiefplan is gebaseerd op en geïnspireerd door het ouderschapsplan, dat verplicht opgesteld dient te worden bij een echtscheiding, waar kinderen bij zijn betrokken. Het idee achter het Stiefplan is dat (stief)ouders in een nieuw gezin een grotere kans van slagen hebben met hun gezin, als ze ook een dergelijk plan opstellen. Zo kunnen ze gaan behoren bij de 40% van de nieuwe gezinnen die wel ‘lukken’!

Corrie Haverkort, auteur van het boek ‘Hoe maak je een succes van je nieuwe gezin?’ en voorzitter van Stichting Nieuw Gezin: “Jeanette is een bewogen en zeer actief Stiefplan-Coach. Ze volgde op een betrokken wijze de Opleiding Stiefplan-Coach die onlangs gestart is in Nederland. Tevens schrijft ze al geruime tijd een vragenrubriek voor het tijdschrift Nieuw Gezin Nederland. Haar antwoorden zijn warm, betrokken en getuigen van een juist inzicht in de meervoudige perspectieven van het samengestelde gezin.”

 

stiefmoedergespreksgroep

Met maximaal acht mede-stiefmoeders aan de keukentafel deel je jouw ervaringen met het stiefmoederschap en doe je handvaten en tips op. In een serie van zes woensdagavonden, eens per drie weken, komen we bij elkaar in Delft of Amsterdam. Twee keer per jaar, namelijk in januari/februari en in augustus/september, starten nieuwe stiefmoedergroepen.Lees meer…

 

collegiale coaching, intervisie, supervisie, inspiratie-/marketingsessie

Ben jij als coach, counselor, begeleider of anderszins werkzaam op het gebied van ‘stief’ en heb je behoefte om te sparren hierover of loop je tegen andere dingen aan, zoals te weinig klanten en wil je (meer) aan marketing/communicatie gaan doen? Of wil jij je als professional bezig gaan houden met stief en heb je behoefte aan een opstapje? Dan ben je welkom voor collegiale coaching. Dit begint met een oriënterend gesprek, kosteloos.