Jeanette Hultzer

Het is mijn passie om mensen te begeleiden, die uit balans zijn. Dat ontdekte ik wel pas, nadat ik zelf vastgelopen was. In 2006 overkwam mij dat in mijn werk, mijn relatie, mijn leven. Want als je vastloopt, gebeurt dat vaak op meerdere terreinen. Mijn werk, mijn relatie en mijn levenshouding klopten niet met wie ik wilde zijn. Dat ik zo niet verder kon, was me duidelijk. Maar hoe dan wel?

 

Met een coach ging ik aan de slag met mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarna deed ik nog een loopbaan heroriëntatietraject, alwaar mijn passie voor coaching zichtbaar werd. Na een opleiding tot biografisch loopbaancoach en later in bewustzijnsleer, aangevuld met diverse cursussen, werk ik sinds 2008 vanuit mijn eigen coachpraktijk. Voordat ik mijn hart verloor aan het begeleiden van mensen, was mijn vakgebied communicatie, marketing en PR. Inmiddels komen mijn kennis en ervaring mooi samen.

 

Ik werk full time vanuit mijn praktijk, aan huis, in Delft en sinds 1 april 2015 ook in Amsterdam. Tot mijn klantenkring mag ik individuen rekenen, die particulier (alleen of samen/als stel) of via hun werkgever een coachtraject aangaan. Diverse Ministeries en Gemeenten, scholen, zorginstellingen en andere, ook commerciële organisaties, zijn klanten voor wie ik medewerkers coach. Tot mijn particuliere klanten behoren personen die uit balans zijn op het gebied van hun loopbaan en/of zingeving, leeftijd (dertigersdilemma, midlifecrisis), relatie en gezin en zij die last hebben van (te veel) stress en emoties.

 

unieke coachstijl

Mijn coaching is uniek en ontstaan vanuit mijn studie communicatie, verschillende (coach-)opleidingen, diverse cursussen en trainingen, alsmede mijn werk- en levenservaring. Alle opgedane kennis, waaronder over bewustzijnsleer, MBTI, biografiek, mindfulness, stressreductie, maar ook technieken uit yoga en lichaamswerk, maken mijn persoonlijke coachstijl. “Volg je hart en vergeet je verstand niet” is mijn motto! Ik werk vanuit een balans tussen mijn hart en verstand en kijk met jou mee naar wat er in jouw hart leeft en speelt en hoe dat te rijmen is met jouw verstand. Om zelf in balans te blijven, doe ik yoga en meditatie, maar ook hardlopen en fitness. Verder breng ik graag tijd door met mijn man, vrienden en familie. Bovendien blijf ik mij ontwikkelen en volg ik regelmatig (bij)scholing en onderga ik supervisie.