referenties – Jeanette Hultzer

Ik heb Jeanette leren kennen als iemand bij wie het heel makkelijk is om je hart te openen. Ze weet vrijwel ogenblikkelijk een vertrouwde omgeving te creëren waardoor je snel op je gemak bent. Ze straalt oprechte persoonlijke warmte uit en dat schept meteen al een band. Daarnaast is ze kundig en professioneel. Ze beschikt over een uitgebreide achtergrond en je merkt aan de manier van vragen stellen en de diepgang die ze heeft, dat ze zich die achtergrond ook echt eigen gemaakt heeft. In dat alles straalt ze een bepaalde rust uit, een rust die maakt dat, ongeacht de drukte waar je net zelf uit kwam, je ogenblikkelijk terecht komt bij je eigen rust. En vanuit die rust is er vervolgens zoveel openheid en vrijheid om te kijken naar alles wat er speelt in je eigen leven en wat zich daarin aandient. Een (h)eerlijk uitgangspunt om de toch af en toe wel wat ingewikkelde of gevoelige gesprekken met vertrouwen te kunnen doen.

Erica Rijnsburger, www.elenchis.nl

 

Mijn coach, opleider en mentor. Bij Erica was ik zelf in coaching, deed ik de opleiding Bewustzijnsleer en krijg ik supervisie. Jeanette Hultzer)

Ik heb je groeiproces van Klein naar Groot mee gemaakt, waarin je nieuws- en leergierig was. Je keuze om echt de ladder op te gaan, heeft je door je eigen inzet veel gebracht. Iedereen die met jou in contact komt kan zich veilig voelen, omdat je vertrouwen wekt en jij jezelf kwetsbaar opstelt. Je bent een voorbeeld voor vrouwen, die in verbinding met hun hart een eigen unieke weg willen vinden!!

Ans van Holst, www.ansvanholst.nl

 

Mijn coach en opleider. Bij Ans deed ik een loopbaanheroriëntatietraject en de opleiding tot Biografisch Loopbaancoach. Jeanette Hultzer)

“Jeanette is de meest toegewijde student, coach én mede-intervisiegenote die ik ken, en die ik ooit op mijn levensweg zal tegenkomen, denk ik. Jeanette, ik heb ontzéttend veel van en mét je geleerd, en ben je eeuwig dankbaar voor het, vooral, mij los kietelen; in dúrven, en daarmee ontsluiten van sociale media voor me. Jeanette is dé Stiefmoedercoach in Nederland, en ik zou zelfs mijn eigen stiefmoeder (als ik die had) in VOL vertrouwen naar haar gespreksgroepen en/of 1-op- 1 coachsessies doorverwijzen. Ze heeft het niet voor niks razend druk, de wachtlijsten komen in t vizier….. Jeanette, je hebt een voorbeeldfunctie voor mij (gehad) op (bewustzijns)coachingsgebied en ik ben ontzéttend blij dat je in de lichting 2011-2012 zat. Naast Erica Rijnsburger was je van doorslaggevend belang voor mijn slagen in deze opleiding. Have fun in wat je doet, en zorg voor alle stiefmoeders goed, dus óók voor jezelf.”

Janine J. Wright, studeerde met Jeanette Hultzer bij Bewustzijnsleer/-coaching

 

“Jeanette en ik maakten twee jaar deel uit van dezelfde intervisiegroep, waarbij ik haar goed heb kunnen volgen bij de opzet van haar eigen bureau. Ik bewonder Jeanette om de niet aflatende inzet waarmee zij vorm geeft aan haar droom. Contact met haar is altijd bijzonder vanwege de liefdevolle aandacht die ze je geeft. Zelf ben ik een jaar na haar begonnen met mijn eigen bureau. Bij elk contact stimuleert ze mij daarbij, puttend uit haar eigen ervaringen en met een ruim aanbod aan nuttige tips. Kortom, ik kan Jeanette van harte aanbevelen!”

Martine Romer, www.martineromer.nl