stiefmoedercafé

In augustus 2013 is stiefmoedercoach Jeanette Hultzer haar unieke initiatief voor stiefmoeders gestart: zij heeft het Stiefmoedercafé geopend in Delft. Vanwege de gebleken behoefte bij stiefmoeders lanceerde Jeanette in september 2015 ook een Stiefmoedercafé in Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie, thee, of glaasje wijn, kun je in het ‘café’ op een ongedwongen manier kennismaken met andere stiefmoeders en ervaringen uitwisselen. Bovendien is er een gast, die stiefouder is (geweest) en/of beroepsmatig iets te bieden heeft aan stiefmoeders, of er staat een thema centraal.

 

wanneer?

Het Stiefmoedercafé zal gemiddeld eens per 2/3 maanden (’s avonds) per locatie (Delft/Amsterdam) haar deuren openen bij voldoende animo. Reeds geplande:

 

Stiefmoedercafé

Datum: 14 juni 2017

Tijd: 20:00 - 21:30

Locatie: Delft

Thema: (H)erkenning

Stiefmoedercafé

Datum: 21 juni 2017

Tijd: 20:00 - 21:30

Locatie: Amsterdam/Lokatie Laurier

Thema: (H)erkenning

 

voor jou?
Je hebt een relatie met een man (of vrouw) met kind(eren) uit een vorige relatie en hebt behoefte aan uitwisseling van jouw ervaringen, (h)erkenning, inspiratie en nieuwe inzichten.

 

waarom?

Over je gevoelens en ervaringen praten, blijkt in je naaste omgeving soms lastig en geeft zelden de gewenste reactie. Bij mede-stiefmoeders kun je makkelijker je ei kwijt en zul je begrip ervaren.

 

waar?

In de woon-en werkruimte van Jeanette Hultzer in Delft aan de Koetlaan 80, 2625 KT.

Lokatie Laurier, Laurierstraat 62 in Amsterdam.

 

hoe?

Voor € 17,50 (incl. BTW, koffie/thee/wijn en een hapje) bezoek je éénmalig het café. Reserveer en betaal vooraf door een mail te sturen naar Jeanette Hultzer. Restitutie is niet mogelijk.

 

Eerdere gasten waren:

Marike Smilde, auteur van ‘Stiefmanagement’; Pauline Schonewille, auteur van ‘Mijn man heeft een kind’; Marlijn Kooistra-Popelier, auteur van ‘Hoe maak je een succes van je nieuwe gezin’; Yolan Witterholt, auteur van ‘Handboek voor de moderne stiefmoeder’; Carolien Jolles, auteur van ‘Stiefkinderen”; Daniëlle de Groene, auteur van ‘Dat is mijn moeder niet!’; Sandra Boer, auteur van ‘Stiefkind, het overkomt je’; Anja Pairoux, auteur van ‘Je wist waar je aan begon!?’; Gideon de Haan, auteur van ‘Het Stiefparadijs’; Suzan van der Goes, mindfulnesstrainer; Marije van den Bovenkamp, schrijfcoach; Ilja Dobbe, (familie-)opsteller; Bjoke Bergsma, notarieel jurist, en Len de Vries-Blom, familierecht-advocaat; Wampie van Arkel, familierecht-advocaat en mediator; Anjolein Schraven-Zwart, auteur van ‘De gids over een nieuw gezin met kids’; Tine Maenhout, auteur van ‘Jij, ik, hij, zij en al de kinderen. De wondere chaos van een samengesteld gezin.’