Stiefmoeder café

In 2013 is stiefmoedercoach Jeanette Hultzer haar unieke initiatief voor stiefmoeders gestart: zij heeft het Stiefmoedercafé geopend in Delft. Vanwege de gebleken behoefte bij stiefmoeders lanceerde Jeanette in 2015 ook een Stiefmoedercafé in Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie, thee, of glaasje wijn, kun je in het ‘café’ op een ongedwongen manier kennismaken met andere stiefmoeders en ervaringen uitwisselen. Bovendien is er een gast, die stiefouder is (geweest) en/of beroepsmatig iets te bieden heeft aan stiefmoeders, of er staat een thema centraal.

wanneer?
Het Stiefmoedercafé opent eens per kwartaal, zowel in Delft als Amsterdam, haar deuren bij voldoende animo. Bekijk hieronder de agenda.

voor jou?
Je hebt een relatie met een man (of vrouw) met kind(eren) uit een vorige relatie en behoefte aan uitwisseling van jouw ervaringen, (h)erkenning, inspiratie en nieuwe inzichten.

waarom?
Over je gevoelens en ervaringen praten, blijkt in je naaste omgeving soms lastig en geeft zelden de gewenste reactie. Bij mede-stiefmoeders kun je makkelijker je ei kwijt en zul je begrip ervaren.

waar?
In Lokatie Laurier, Laurierstraat 62 in Amsterdam. En in Delft.

hoe?
Voor € 19,95 (incl. BTW, koffie/thee/wijn en een hapje) bezoek je éénmalig het café. Reserveer en betaal vooraf door een mail te sturen naar Jeanette Hultzer. Restitutie is niet mogelijk.

Komende evenementen

In verband met de huidige Corona-maatregelen kunnen er maximaal zes stiefmoeders deelnemen. Wil je hier bij zijn? Meld je dan spoedig aan!

Wil je op de hoogte blijven? Houd de nieuwspagina in de gaten of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Agenda

Eerdere gasten waren:
Marike Smilde, auteur van ‘Stiefmanagement’; Pauline Schonewille, auteur van ‘Mijn man heeft een kind’; Marlijn Kooistra-Popelier, auteur van ‘Hoe maak je een succes van je nieuwe gezin’; Yolan Witterholt, auteur van ‘Handboek voor de moderne stiefmoeder’; Carolien Jolles, auteur van ‘Stiefkinderen”; Daniëlle de Groene, auteur van ‘Dat is mijn moeder niet!’; Sandra Boer, auteur van ‘Stiefkind, het overkomt je’; Anja Pairoux, auteur van ‘Je wist waar je aan begon!?’; Gideon de Haan, auteur van ‘Het Stiefparadijs’ en ‘Stiefsucces’. Survivalgids voor alle stiefmoeders en -vaders’; Suzan van der Goes, mindfulnesstrainer; Marije van den Bovenkamp, schrijfcoach; Ilja Dobbe, (familie-)opsteller; Bjoke Bergsma, notarieel jurist, en Len de Vries-Blom, familierecht-advocaat; Wampie van Arkel, familierecht-advocaat en mediator; Anjolein Schraven-Zwart, auteur van ‘De gids over een nieuw gezin met kids’; Tine Maenhout, auteur van ‘Jij, ik, hij, zij en al de kinderen. De wondere chaos van een samengesteld gezin’; Mariska Matakupan-Jansen, auteur van ‘Mijn eerste is niet zijn eerste. Het boek voor vrouwen die hun eerste kind krijgen met een man die al papa is’; Marga van Holsteijn, gezinstherapeut en opvoedopsteller; Floor Gerritsma, auteur van ‘De doe-het-zelf-retraite’; Karin den Hollander, auteur van ‘De mijne zijn de liefste. Dynamieken in samengestelde gezinnen’.

Contact

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek met Jeanette Hultzer.