Stiefmoedergespreksgroep

Je bent niet de enige stiefmoeder en de bijbehorende gevoelens en uitdagingen zijn ‘normaal’! Dat ervaar je wanneer je deelneemt aan een Stiefmoedergespreksgroep. Met maximaal acht mede-stiefmoeders aan tafel deel je jouw stiefmoederervaringen en vind je (h)erkenning. Ook al is iedereen anders en zijn er verschillen per gezinssituatie, achtergrond, opleiding, etc. Er zijn ook vele overeenkomsten. Tijdens de gespreksgroep bijeenkomsten lucht je jouw hart en haal je tips en handvatten op voor balans in jouw stiefmoederrol en nieuwe gezin.

geen klaagclub
Deze gespreksgroep is geen klaagclub! Je mag wel je hart luchten en jouw emoties delen, die negatief kunnen zijn. Jeanette Hultzer, de gespreksgroep begeleider, zet een positieve omkering in gang, zodat je opgelucht en positief geladen weer naar huis gaat. Jeanettes motto is ‘Stiefpositief‘.

wat?
Vier woensdagavonden, eens per vier weken, komen we bij elkaar. Elke avond staat in het teken van een, wisselend, thema. De eerste avond is dat (h)erkenning. Gezamenlijk kiezen we het thema van de volgende bijeenkomst. Voorbeelden zijn: de ex, opvoeding, rolverdeling, (geweldloze) communicatie, kinderwens, loyaliteitsconflict, vakanties en feest- en verjaardagen. Per gespreksgroep kunnen maximaal negen stiefmoeders deelnemen.

waar?
De gespreksgroep vindt plaats bij Lokatie Laurier in de Laurierstraat 62 in Amsterdam en in Delft.

wanneer?
Twee keer per jaar start een Stiefmoedergespreksgroep, bij voldoende animo. De tijden zijn van 20:00 – 22:00 uur. Inloop vanaf 19:45 uur.

Er zijn geen aankomende events.

voorwaarden
Voor € 32,95 per avond (incl. BTW) kun jij meedoen. Je betaalt vooraf. Restitutie is niet mogelijk. Bij minimaal 5 deelnemers gaat de groep van start.

aanmelden
Wil jij je aanmelden of heb je nog vragen? Neem contact op met Jeanette Hultzer.

Contact

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek met Jeanette Hultzer.