Stiefouderservice

Ben je vastgelopen in jouw stiefmoeder/-vaderrol en/of samengestelde gezin? Wil je op individuele basis begeleiding naar balans, samen met je partner of liever in een groep jouw ervaringen delen ter (h)erkenning? Of ben je als professional werkzaam op het gebied van ‘stief’ en wil je collegiaal overleg?

vormen van begeleiding:

Stiefmoeder coaching

In individuele sessies gaan we aan de slag met jouw frustraties en uitdagingen in het stiefmoederschap en werken we naar balans in jouw stiefmoederrol en stiefgezin. Het begint met een oriënterend gesprek, dat kosteloos is.

Lees meer

Stiefmoedercafé

Wil je op een laagdrempelige manier, éénmaal of vaker, mede-stiefmoeders ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/thee of glaasje wijn?

Lees meer

stiefplancoaching

Als gecertificeerd Stiefplancoach (sinds april 2013, 1e lichting) stel ik samen met (stief-)ouders een Stiefplan op om duidelijkheid en rust te creëren in het nieuwe gezin. Het Stiefplan is gebaseerd op en geïnspireerd door het ouderschapsplan, dat verplicht opgesteld dient te worden bij een echtscheiding, waar kinderen bij zijn betrokken. Het idee achter het Stiefplan is dat (stief)ouders in een nieuw gezin een grotere kans van slagen hebben met hun gezin, als ze ook een dergelijk plan opstellen. Zo kunnen ze gaan behoren bij de 40% van de nieuwe gezinnen die wel ‘lukken’!

stiefmoeder gespreksgroep

Met maximaal acht mede-stiefmoeders aan tafel deel je jouw ervaringen met het stiefmoederschap en doe je handvaten en tips op. In een serie van vier woensdagavonden, eens per vier weken, komen we bij elkaar in Delft of Amsterdam. Twee keer per jaar starten nieuwe stiefmoedergroepen.

Lees meer

collegiale coaching

Ben jij als coach of anderszins werkzaam op het gebied van ‘stief’ en heb je behoefte om te sparren hierover? Of loop je tegen andere dingen aan, zoals te weinig klanten of een lastige casus? Wil jij je als professional bezig gaan houden met stief en heb je behoefte aan een opstapje? Welkom voor collegiale coaching. Dit begint met een oriënterend gesprek, kosteloos.